Connect with us

Entertainment

Årets TV-nyheter fra Samsung har landet i Norge

Published

on

I år har Samsung tatt AI TV til nye nivåer og årets modeller er nå tilgjengelige i Norden

 

Samsung lanserer i dag årets TV-modeller på det nordiske markedet. TV-utvalget for 2024 er fylt med en stor dose intelligens gjennom funksjoner som AI Energy Mode – som hjelper deg med å følge med på TV-ens energiforbruk – og AI-prosessorer som blant annet skalerer opp kvaliteten på det du ser på. I tillegg presenteres en flaggskipmodell som ser ut til å sveve i luften.

 

Nedenfor har vi samlet Samsungs største nyheter innen QLED, OLED og Lifestyle. Priser og tilgjengelighet for alle modeller i hele utvalget, som også inkluderer Samsungs Lifestyle TV-er, finner du på Samsung.com/no.

 

 

Samsungs beste QLED med nytt svevende design: Samsung QN900D

 

NeoQled QN900D

 

Årets flaggskipmodell er Samsung Neo QLED QN900D 8K, som inviterer deg til en ny epoke innen Samsung AI TV. Den er utstyrt med en innovativ NQ8 AI Gen3-prosessor som åttedobler antallet nevrale nettverk, noe som gjør det mulig å gjengi fine detaljer med skarphet og presisjon. De aller største nyhetene finner vi blant AI-funksjonene som prosessoren leverer, som for eksempel:

 

  • 8K AI Upscaling Pro: Smart oppskalering av kvaliteten på filmer, serier og spill for å få et flott bilde selv for “vanlig” innhold med lavere oppløsning.
  • AI Motion Enhancer Pro: Identifiserer hvilken sport som vises og justerer deretter. Som et resultat er baller og pucker bedre synlige på bildet, noe som gjør at sportsfans kan følge enda bedre med i kampen.
  • Active Voice Amplifier Pro: TV-en er nå enda bedre til å skille dialog fra bakgrunnslyd, slik at du kan høre hvert ord klart og tydelig.

 

QN900D

 

En design-nyhet er Infinity Air-stativet, som har et vinklet speil som gjør at TV-en ser ut til å sveve i luften. Den svarte kanten rundt skjermen er også redusert til et minimum, noe som forsterker følelsen av en svevende skjerm og skaper en altoppslukende seeropplevelse.

 

QN900D kommer i størrelsene 65″, 75″ og 85″, til en norsk veiledende pris fra 64 999 kroner.

 

 

Forbedret OLED uten refleksjoner: Samsung S95D

 

S95D_Q990D

 

Nå kommer Samsungs mest lyssterke OLED-skjermer noensinne! Toppmodellen for 2024, OLED S95D 4K, er 20 prosent lysere enn tidligere modeller, samtidig som den opprettholder et dypt sortnivå og øker fargenøyaktigheten med AI-teknologi. Den andre store nyheten i serien er en helt ny OLED Glare Free-teknologi som er spesialdesignet for 2024 OLED-skjermer. Den legger til en overflate på skjermen som minimerer blending og refleksjoner. Dette reduserer behovet for å trekke ned persienner og andre tiltak for å mørklegge TV-stuen.

 

Samsung S95D 65” har en veiledende norsk pris på 39 999 kr. Modellen kommer også i 55” og 77”.

 

 

Smart 4K laget for høyoppløst underholdning: Samsung QN95D

Samsung Neo QLED 4K QN95D kommer med en NQ4 AI Gen 2-prosessor som byr på det beste Samsung har å tilby innen AI-drevet 4K. Her kommer Samsungs oppgraderte Tizen OS til sin rett, og lar brukerne finne alt de trenger på ett sted: Anbefalte apper, favorittfilmer og -serier, skybaserte spill og gratis-TV gjennom Samsung TV Plus.

 

QN95D

 

QN95D kommer med 4K AI Upscaling, som oppskalerer innhold med lavere oppløsning til en 4K-seeropplevelse. For de som gamer er det også flere AI-funksjoner som forsterker opplevelsen, for eksempel AI Auto Game Mode, som automatisk oppdager hvilken type spill du spiller og endrer innstillingene på TV-en deretter.

 

Samsung 4K QN95D kommer i størrelser mellom 55 og 85 tommer, hvor 65-tommers modellen har en norsk veiledende pris på 39 999 kroner.

 

 

Nye kunstopplevelser med årets The Frame

Lanseringen innebærer også oppdateringer til Samsungs utvalg av Lifestyle TV-er. Årets versjon av favoritten The Frame forbedrer kunstopplevelsen med en ny utforskende funksjon for kunst-streaming. Oppdateringen betyr at Samsung hver måned nå presenterer 20 håndplukkede verk fra fremtredende kunstnere og institusjoner, som kan vises som en lysbildefremvisning på The Frame – helt uten ekstra kostnad. Dette gir brukerne en smak av Art Store sin mangfoldige samling, bestående av over 2500 kunstverk1.

 

 

1 Full tilgang til all kunst i Art Store tilbys med et abonnement for 49 NOK/måned (499 NOK/år).

Continue Reading