Connect with us

Fashion

Viking Outdoor Footwear har åpnet på Oslo Fashion Outlet – Skoene alle har et forhold til!

Published

on

Viking Outdoor Footwear har åpnet på Oslo Fashion Outlet – Skoene alle har et forhold til!

Pressemelding –

Med livslang erfaring under fotsålen, og en historie som inneholder både nostalgi og innovasjon, har Viking Outdoor Footwear nå åpnet dørene til sin aller første fysiske butikk – På Oslo Fashion Outlet!

Historier om arv

«Når folk snakker om Viking kommer samtalen ofte med gode assosiasjoner. Å høre om Viking som en følgesvenn fra barnas første barnehageår til første skoledag, på utflukter gjennom hele året – Fra liten til stor, og faktisk også som voksne og foreldre selv. Det er noe vi som merkevare setter utrolig høyt, og i over 100 år har vi skrevet en historie bygget på kvalitet, tradisjoner og oppdagelse, som vi nå tar med oss til vårt første fysiske rom på Oslo Fashion Outlet,» forteller René Høgsted, CEO hos Viking Outdoor Footwear.

Viking Outdoor Footwear har åpnet dørene til en pop-up som varer frem til 5.januar 2025. Her kan gjestene utforske 145 kvadratmeter med et bredt utvalg av både modeller og størrelser på sko, og selvfølgelig kvalitetsprodukter fra den nyeste satsningen deres, utendørsbekledning. Primærfokuset er barn og ungdom, men det vil også finnes et utvalg til voksne i butikken.

Fremoverlent tankegang forankret i solid erfaring

Siden 1920 har Viking vært ledende spesialister innen fottøy for hele familien, anerkjent for enestående kvalitet og innovativt design, utviklet med de beste teknologiene. Med et utvidet sortiment som nå også inkluderer alt du trenger av klær og tilbehør til barnehage og tidlig skolealder, er Viking merket du trygt kan stole på når du utforsker de utallige oppdagelsene og mulighetene naturen har å by på – høyt eller lavt, i skogen eller i byen.

«Fysisk tilstedeværelse er en del av vår fremtid. Butikken på Oslo Fashion Outlet er en ypperlig måte for oss å vise frem bredden i utvalget vårt, komme tettere på sluttforbruker, og skape nye historier sammen,» sier Høgsted.

Etterlengtet tilskudd til barnefamilien

Viking Outdoor Footwear forbindes først og fremst med barnesko, anerkjent for enestående kvalitet og innovativt design og teknologi. I 2023 lanserte merket sin første kleskolleksjon for barn, og med åpningen nå i sommer legges det til rette for både barnehage- og skolestart med Viking.

«Hos Oslo Fashion Outlet handler det om å kunne gi gjestene både kvaliteten og kategoriutvalget de ønsker seg. Med åpningen av Viking Outdoor Footwear styrkes nå fokuset på barnefamilien ytterligere,» sier Lars Pedersen, senterleder ved Oslo Fashion Outlet.

Continue Reading