Connect with us

Entertainment

«The Boys»-Starrs norske fortid: – Fantastisk

Published

on

«The Boys»-Starrs norske fortid: –  Fantastisk

POSERER: Antony Starrs Homelander og Erin Moriartys Starlight er tilsynelatende gode venner i «The Boys», men bak fasaden er det ondt blod mellom de to. Foto: Prime Video

Antony Starr (48) skulle bare leke i snøen. Endte opp med å flytte til Oslo.

– Bor du i nærheten av Oslo?

Skuespiller Antony Starr starter intervjuet med å stille undertegnede et spørsmål om Norge.

– Drammen. Ikke langt unna. Jeg jobber i Oslo.

Starr smiler bredt og nikker anerkjennende. Han kjenner godt til Drammen og Østlandet. 48-åringen, som nyter suksessfulle dager med TV-serien «The Boys», bodde i Oslo halvannet år da han var i starten av 20-årene.

– Herregud, det er lenge siden. Jeg hadde det fantastisk. Jeg elsket det, sier Starr.

Møtte nordmenn

Tilfeldigheter ville ha det til at newzealenderen, best kjent som den ufyselige superskurken Homelander i nevnte «The Boys», endte på nordlige breddegrader.

Et utilsiktet møte med en gruppe nordmenn i Florida i USA, førte til en snowboard-tur til Skandinavia. Han endte opp i Tigerstaden og jobbet blant annet som ryddegutt og oppvaskhjelp på en restaurant.

– Jeg dro faktisk tilbake for et par år siden. Det har forandret seg en god del. Det var ganske annerledes. Men jeg gleder meg til å dra dit igjen, understreker han.

Starr forteller at han møtte noen fantastiske folk i Norge.

Shout out til mine venner Jens, Johnny og Dominic. Kjenner du til hotellet The Thief? Dominic hjalp til med å drive det, men jeg vet ikke om han fortsatt gjør det.

UFYSELIG: Homelander har Supermann-lignende egenskaper, men bruker dem ikke for å hjelpe de svake. Foto: Prime Video

– Visste han ville bli noe

For å svare Starr: Det gjør han ikke.

Den Dominic skuespilleren snakker om er britiske Dominic Gorham. Gorham har bodd og arbeidet i Norge i over 25 år. Han er tidligere Guest Relation Manager på nettopp The Thief, men bekler i dag samme rolle på Sommerro.

Gorham bekrefter overfor VG at han kjenner Starr godt.

– Antony var en veldig god venn da han bodde her. Han leide et rom i huset jeg bodde i, og han jobbet for meg på et utested som het «Tapas». Antony startet på kjøkkenet og endte i baren, sier han.

Gorham forteller at han visste allerede den gang at Starr kom til å bli noe stort.

– Jeg skjønte at det var noe med ham. Han hadde en energi, intelligens og humor som var unik. Han bare hadde det.

STJERNEVENN: Dominic Gorham hang med «The Boys»-stjernen Antony Starr i Oslo på slutten av det andre årtusen. Her avbildet med Vanessa Rudjord utenfor hotellet The Thief i 2015. Foto: Frode Hansen / VG

Gjennom en årrekke i utelivs- og hotellbransjen i inn- og utlandet har Gorham møtt en rekke celebre personligheter. Han er på fornavn med folk som Jay Z og Barack Obama. Han vet en ting eller to om stjerner.

– Fellestrekket for dem er at de har noe eget ved seg. Noe som er vanskelig å sette fingeren på. Antony har den kvaliteten.

Starr er aktuell med sesong fire av «The Boys» på strømmetjenesten Prime Video. Serien har premiere 13. juni og fortsetter fortellingen om kommersialiserte superhelter med skakkjørt moral. Serien er kjent for sin mørke humor og sine grafiske wtf-øyeblikk.

Se flere saker fra film- og serieverdenen på VGTV:

Continue Reading