Connect with us

Gambling

Norsk Tipping vil tilby nettpoker

Published

on

Norsk Tipping vil tilby nettpoker

Går det som Norsk Tipping ønsker, kan nordmenn i en ikke altfor fjern fremtid spille nettpoker.

Publisert: Publisert:

– Det er riktig at Norsk Tipping ønsker å få muligheten til å tilby nettpoker i ansvarlige og trygge rammer, sier administrerende direktør Tonje Sagstuen i Norsk Tipping til NRK.

Ifølge tall fra Norsk Tipping spiller et sted mellom 100.000 og 130.000 nordmenn poker regelmessig.

– Vi ser at tilbudet blir dårligere og mindre trygt for spillerne. Derfor mener vi at tiden nå er inne for at vi tilbyr nettpoker, sier Sagstuen.

Går det som Norsk Tipping ønsker, kan nordmenn i en ikke altfor fjern fremtid spille nettpoker. Her administrerende direktør Tonje Sagstuen i Norsk Tipping.

Skal dette bli en realitet, må loven endres. Kultur- og likestillingsdepartementet har ennå ikke tatt stilling til om Norsk Tipping skal få tillatelse til å tilby nettpoker, og i hvilken form det eventuelt skal skje.

– I tillegg til endringen i pengespilloven, må det utarbeides et nærmere regelverk for nettpoker som sikrer at nettopp dette blir et attraktivt, men også ansvarlig spilltilbud, sier statssekretær Erlend Hanstveit (Ap).

Departementet opplyser at dersom de konkluderer med at det er ønskelig at Norsk Tipping tilbyr nettpoker, bør det være mulig å få fastsatt et nærmere rammeverk i løpet av året.

Les på E24+

Verdien nær halvert på under ett år: – Hadde aldri i min villeste fantasi sett for meg dette

Continue Reading