Connect with us

Entertainment

NRKs krimekspert Olav Rønneberg går til TV 2 – skal jobbe i «Åsted Norge»

Published

on

NRKs krimekspert Olav Rønneberg går til TV 2 – skal jobbe i «Åsted Norge»

– Dette var rett og slett et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Nå får jeg muligheten til å lede arbeidet med Norges største og mest anerkjente krimprogram, og det er utrolig spennende å få være med å bygge videre på dette konseptet. Jeg gleder meg stort til å jobbe med alle de dyktige menneskene både i redaksjonen og i produksjonen, sier Olav Rønneberg i en pressemelding fra TV 2.

Han har de siste 25 årene dekket alle de store krimsakene i Norge – både som krimreporter i P4, senere i TVNorge, og som redaksjonssjef for krimprogrammet «Etterlyst» på TV3. Siden 2009 har han vært journalist, vaktsjef og krimkommentator i NRK.

– Det er naturlig og ønskelig med fornyelse av et viktig og populært program som «Åsted Norge». Olavs innsikt i krimfeltet vil uten tvil være et sentralt bidrag når vi skal se på hvordan programmet skal leve godt også i framtiden, sier TV 2s programredaktør Trygve Rønningen.

TV 2 skriver samtidig at «Åsted Norges» programleder Jens Christian Nørve får nye oppgaver i TV 2 i 2025. Det er ikke klart hvem som skal overta som programleder.

Continue Reading