Connect with us

Entertainment

TV 2s nedslående beskjed om seerfavoritten “Badehotellet” – derfor dropper kanalen fortsettelsen i Norge

Published

on

Om bare en liten stund sendes siste episode av den populære serien «Badehotellet». Men nå viser det seg at det ikke er helt over for det populære hotellet når sesongens tiende og siste sesong vises.

I ti sesonger har norske seere kunnet følge med på Andersens Badehotell i den populære TV 2-serien «Badehotellet». Gjennom årene har det vært mange forskjellige gjester, eiere av hotellet og ansatte.

Karakterenes historier har vært vinklet inn på kryss og tvers, men hotellet har alltid stått som den trygge havnen for karakterene.

Gjennom årene har det vært stormfulle forelskelser, store personlige nedturer, en krig og dens etterspill og alt i mellom.

I den tiende sesongen er det i første omgang Amanda som eier hotellet. Men om det også er tilfelle når serien avsluttes, vil tiden vise. Hun har forelsket seg i en tysk offiser hun møtte under krigen, og den forbudte kjærligheten har voldt henne problemer.

Selv om anmelderne ikke var glad i serien da den først kom ut, vant den umiddelbart folkets hjerter.

Det var derfor mange som ble lei seg da det kom ut at den tiende sesongen blir siste sesong i serien.

Men nå er det gode nyheter for alle som elsker «Badehotellet».

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Mike Kollöffel/TV 2.

«Badehotellet» ble til som en utviklingshistorie, hvor en begynnelse og en slutt lages, og nå er det viktig for forfatterne å avslutte serien på en god måte, understreker forfatter Hanne Lundblad.

– Vi har skrevet 64 episoder. Vi slutter i 1946 og forestiller oss at de samme gjestene stadig kommer til det hotellet… På et tidspunkt blir det ikke lenger Madsen og Therese, sier Hanne Lundblad til BILLED-BLADET.

Ikke helt slutt for Badehotellet

Men det er ikke helt slutt for seerfavoritten «Badehotellet», for det kommer nemlig en dokumentar om serien.

Det er ikke nøyaktig klart hva dokumentaren skal handle om, men det er nok mange fans som håper å få en titt bak kulissene på serien.

Den heter «Siste utsjekk fra Badehotellet», men til norske seeres skuffelse vil ikke dokumentaren bli sendt i Norge.

TV 2 Norge har foreløpig ikke kjøpt dokumentaren og den vil derfor ikke bli vist her til lands. Grunnen er at slike dokumentarer ofte ikke leverer så godt.

Det opplyser kommunikasjonsansvarlig Tonje Øvervoll i TV 2 til Newsner i en e-post.

Foto: Mike Kollöffel/TV

Hva synes du om at dokumentaren om «Badehotellet» ikke vil bli vist i Norge? Del gjerne din mening i kommentarfeltet på Facebook.

Takk for att du abonnerer!

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Continue Reading