Connect with us

Travel

Travel Week åpner reiselivsåret 2023 | Compass Fairs

Published

on

Tenk deg en hel uke med reiseliv på agendaen! Travel Week 2023 blir en fantastisk kickstart på reiselivsåret 2023. En rekke bransjearrangementer vil finne sted i Oslo og omegn i uke 2. HSMAI arrangerer Møte og Eventbørsen. Det blir Travelmatch (Workshop for internasjonale reiseaktører) og Grand Travel Award. Bransjedagen, arrangert av TravelXpo i samarbeid med Innovasjon Norge, avslutter uken – før dørene til Norges største reiselivsmesse åpner for publikum på Telenor Arena.

Lise Annett Smith er prosjektleder for TravelXpo. Sammen med de øvrige aktørene i Travel Week, gleder hun seg til januar.

– Bransjen får en helt super start på reiselivsåret med Travel Week, forteller Lise entusiastisk. Det blir en rekke viktige og spennende arrangementer for folk i reiselivsbransjen, og det hele avsluttes med Norges største reiselivsmesse TravelXpo. Her følger en oversikt over hva som vil skje gjennom Travel Week 10.-15. januar 2023.

Tirsdag 10. januar

HSMAI Møte og Eventbørsen: Tradisjonen tro, arrangeres den årlige HSMAI Møte og Eventbørsen og HSMAI Awards i januar. Det blir et dags- og kveldsarrangement i en nyoppusset Sonja Henie sal på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo.
Sted: Sonja Henie salen, Radisson Blu Plaza Hotel
Tid: kl. 09.00

Torsdag 12. januar

Travelmatch  Norges største B2B workshop for reiser ut av Norge med deltagere fra de fleste deler av verden. Her er det primært forhåndsavtalte møter, men også noen åpne tidspunkter. Møtene omfatter alle typer reiselivsprodukter og -tjenester med reiser ut fra Norge; reisebyråer, turoperatører, eventselskaper og andre med fokus på internasjonale reiser. Tyskland er årets land.
Sted: Oslo Kongressenter
Tid: kl. 08.30-17.00 (19.00)

Grand Travel Award 2023 er reiselivsbransjens “Oscar-fest” i regi av Travel News. Middag, show og stor bransjefeiring med prisutdelinger.
Sted: Wallmans Oslo
Tid: Dørene åpner kl. 17.30

Fredag 13. januar

TravelXpo Bransjedag arrangeres i samarbeid med Innovasjon Norge. Hit kommer mange interessante foredragsholdere, blant annet næringsminister Jan Christian Vestre, direktør reiseliv Aase Marthe Horringmo i Innovasjon Norge og Øystein Dørum. Det blir mingling og smaksprøver fra konseptet “Smaken av Norge”. Konferansier er Arne Hjeltnes.
Sted: Telenor Arena
Tid: kl. 09.30-15.30 (Lukket messe for bransjen 15.00-18.00)

Lørdag 14. og søndag 15. januar

TravelXpo 2023 er Norges største reise- og opplevelsesevent. Her møtes et målbevisst publikum som søker inspirasjon og informasjon. Stort fokus på norske destinasjoner og opplevelser. Utforsk Verden, som er utviklet og eid av reiselivsbransjen, er fra 2023 en del av TravelXpo. De har utelukkende internasjonale reisemål.
Sted: Telenor Arena
Tid: Lørdag og søndag, kl. 10.00-17.00

Henvendelser vedrørende hvert enkelt arrangement rettes til arrangør via Lise Annett Smith, prosjektleder i TravelXpo: lise@travelxpo.no

Continue Reading