Connect with us

Shopping

Sephora avviser: Åpner ikke butikk i Norge

Published

on

POPULÆR: Kosmetikkjeden har vært storfavoritt blant sminkeentusiaster i årevis. Bildet er fra en butikk i New York.Mary Altaffer / AP / NTB

– For øyeblikket åpner vi ikke noen Sephora-butikk i Norge, opplyser selskapets PR-byrå.

Mandag kveld la Sephora Scandinavia ut en kryptisk video på sin TikTok-profil, der de hintet til sine 67.000 følgere om at kjeden skal åpne en ny butikk i et skandinavisk land.

I videobeskrivelsen opplyser de at dette er «BREAKING NEWS», og ber følgerne gjette hvor det kommer en ny butikk.

Kommentarfeltet er fullt av håpefulle brukere som foreslår at kjeden, som er verdens største forhandler av skjønnhetsprodukter, skal komme til Norge:

Magasinet KK og Dagbladet gjenga også spekulasjonene i saken «Sephora: – Må være Norge».

Det måtte imidlertid ikke være Norge.

– For øyeblikket åpner vi ikke noen Sephora-butikk i Norge, men vi håper på å gjøre det i årene fremover, sier Esteban G. Villanueva, skjønnhetssjef for Norden i SPALT PR.

SPALT PR representerer Sephora. Villaneuva forteller at hintene som har blitt publisert på Sephoras sosiale medier, refererer til gjenåpningen av butikken deres i Gøteborg.

– Det sagt ønsker vi å minne alle norske kunder om at vi tilbyr shipping over grensen, og er glade for å kunne dekke deres skjønnhetsbehov på denne måten, sier Villanueva.

Spøkte om Norge

TikTok-profilen la tidligere denne måneden ut en annen video der de spøkte med at de får svært mange henvendelser om å åpne fysisk butikk i Norge.

Sephora opererer i dag i 35 land og har mer enn 3000 butikker globalt, inkludert mer enn 1000 i Europa. Sephora finnes allerede i både Sverige og Danmark.

Den ledende internasjonale kjeden av kosmetikk- og skjønnhetsforretninger er kjent for sitt brede utvalg av produkter og merker.
Den ledende internasjonale kjeden av kosmetikk- og skjønnhetsforretninger er kjent for sitt brede utvalg av produkter og merker. BRENDAN MCDERMID / Reuters / NTB

Kosmetikkjeden har i det siste gått inn for å satse på lokal tilpasning for global suksess, gjennom å ha en tredelt toppledelse som skal sikre vekst i ulike markeder, skriver motenettstedet WWD.

De tre kvinnelige presidentene skal ha ansvar for henholdsvis Nord-Amerika, Asia, og Europa og Midtøsten.

Sephora fører en rekke kjente merkevarer som Fenty Beauty, Huda Beauty, Tarte, Urban Decay, Milk Makeup og mange flere.

Continue Reading