Connect with us

Entertainment

Ny programleder i God morgen Norge avslørt – som får alle til å juble

Published

on

Jan Thomas (57) er en TV-profil og stylist som de fleste her til lands kjenner til. Nå blir han også å se i «God morgen Norge».

Mange har sett han på skjermen som en av de som satt i dommerpanelet i seersuksessen «Maskorama» på NRK og vi fikk også se han i TVNorge-programmet «Drag me out».

Forrige høst har seerne sett 57-åringen som programleder i «Jakten på kjærligheten». Nylig kunne han avsløre at neste sesong av programmet med han som programleder er i gang med innspillingen.

Han fant også kjærligheten selv på TV med Harlem Alexander (36) i «Jan Thomas søker drømmeprinsen». Harlem var i fjor høst aktuell som en av deltagerne i «Skal vi danse».

Saken fortsetter etter bildet.

Foto: Tuva Åserud / NTB

Jan Thomas» sin nye karrierebeskjed

Torsdag kom det nok en gledelig beskjed om den høyt elskede kjendisen.

Jan Thomas blir nemlig programleder-vikar i «God Morgen Norge» kan TV 2 avsløre.

Kanalen opplyser at 57-åringen skal vikariere for Espen Fiveland (50) som brått forsvant fra TV-skjermen. Ifølge programmet selv skal han være på et «hemmelig oppdrag».

– Jeg føler jeg har klippekort på «God morgen Norge». Jeg har vært gjest og en del av «God morgen Norge» i mange år, helt siden da mamma levde. Det var mammas største drøm, å se sønnen som programleder på «God morgen Norge», forteller han åpenhjertig til kanalen.

Kontrakten er midlertidig, men i første omgang skal han lede én sending med Camilla Sagen (31) og én med Vår Staude (57) 12. og 13. juni.

Espen Fiveland er også godt fornøyd med vikaren sin.

– Da jeg var i pappaperm, så var Erik Thorstvedt vikar. Da følte jeg at jeg hadde «peaket» i livet. Han her er av samme nivå.

«God morgen Norge» har hintet til programledervikar de siste dagene. Dermed deltar Jan Thomas og Camilla Sagen i to TV-produksjoner sammen disse dager.

Sagen er nemlig en av deltakerne i neste sesong av «Jakten på kjærligheten».

Saken fortsetter etter bildet.

Espen Fivelands fravær fra God morgen Norge

Fiveland har ikke har vært å se på skjermen siden 17-mai. Det har naturligvis faste titterne lagt godt merke til og Desta Marie Beeder ser seg også nødt til å lufte spørsmålet høyt tidligere denne uken.

– Han forsvant som en tyv i natten, sa Desta Marie og legger til at hun skal ringe han på direktesendingen.

– Jeg har snust han opp, motvillig har han gått med på å snakke med oss, sa hun i en video TV 2 senere har publisert.

I videoen spurte hun Fiveland om han er på innspillingen til «Torpet Kjendis» slik som mange tror, men det svarer programlederen blankt nei på.

– Jeg kan ikke si noe som helst, svarte 50-åringen.

– Jeg kan ikke si hvor jeg er eller når dette prosjektet begynte eller når det avsluttes, sa han lurt. Men jeg har det fint og jeg kommer tilbake, la han til.

Det opplyses altså ikke hva prosjektet går ut på eller om det kan være snakk om at programlederen har deltatt på reality-TV.

Saken fortsetter etter bildet.

Espen FivelandEspen Fiveland
Foto: Espen Solli/ TV 2

Mistenkte kreft

I oktober delte Jan Thomas en vond helsebeskjed med følgerne av podcasten «Jan Thomas og Einar blir venner».

– Jeg vet ikke helt hva som har skjedd. I den venstre puppen min, i kjertelen, så har jeg merket at det har vært litt ømt og hovent, uten at jeg har tenkt så fryktelig mye på det, egentlig. Men i brystet mitt, i den kjertelen, så var det en liten klump som begynte å verke, sa han i podcasten.

Den folkekjære TV-profilen avslørte at klumpen måtte opereres ut og at den var sendt videre for kreft-testing.

I november fikk han endelig svar skrev Jan Thomas på Instagram.

– Etter en ventetid som har følt litt som en evighet kom beskjeden fra legen at prøvene mine var helt fine. Så uendelig lykkelig, skrev Jan Thomas.

Kort tid etterpå fridde han til sin Harlem Alexander.

For en fantastisk nyhet! Vi gleder oss virkelig til å se deg på skjermen i «God Morgen Norge», Jan Thomas!

Del gjerne denne artikkelen videre med dine venner om du også er gira.

LES OGSÅ:

Takk for att du abonnerer!

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Continue Reading