Connect with us

Entertainment

Ina Wroldsens utspill i The Voice – vekker sterke reaksjoner blant mentorene: «Ikke si…»

Published

on

«The Voice – Norges beste stemme» er en norsk sangtalentkonkurranse som har gått på TV 2 siden 2012. Den niende sesongen av seerfavoritten ruller for tiden over norske TV-skjermer og fredagssuksessen imponerer stort i år med sine talenter.

Øyvind Mund ledet programmet frem til 2022, siden overtok Siri N. Avlesen-Østli stafettpinnen.

Årets mentorer i «The Voice» er Ina Wroldsen, Jarle Bernhoft, Yosef Wolde-Mariam og Espen Lind.

LES MER: The Voice-mentor Ina Wroldsens erkjennelse om ekteskapet med mannen – etter 17 år sammen: «Jeg føler at…»

Artikkelen fortsetter under bildet.

«The Voice – Norges beste stemme» er en norsk sangtalentkonkurranse som har gått på TV 2 siden 2012.
Foto: TV2

Det er ingen tvil om at denne sesongen har vært gode på å samle en rekke utrolige talenter fra hele landet vårt: Ina Wroldsen og Jarle Bernhofts sjokkopplevelse i The Voice – vekker sterke reaksjoner: «Sykeste jeg har sett»

LES MER:

Inas utspill

«The Voice – Norges beste stemme» er en norsk sangtalentkonkurranse som har gått på TV 2 siden 2012.

I begynnelsen av januar gikk programmet i gang med auditions.

Nå er konkurransen godt i gang og det blir veldig spennende å se hvilke deltakere som står igjen til slutt.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: TV 2

Ina Wroldsen har skrevet låter for noen av de største stjernene i verden. 39-åringen er også en av våre fremste og mest anerkjente musikere.

I rollen som «The Voice»-mentor er Wroldsen kjent for sin direkte tone, som av noen kanskje kan oppfattes litt tøff. Men seerne får også bevitne mentorenes skravlete og humoristiske atferd mot hverandre.

I fredagens episode oppstår det en samtale mellom Ina Wroldsen og Yosef Wolde-Mariam.

LES MER:

– Du har fått så lange musefletter du, sier nemlig Ina til Wolde-Mariam da de venter på at neste artist skal entre scenen.

– Ikke si mus, svarer han da. Du kan si «fletten din har blitt lang».

Da begynner mentorene å diskutere hvordan musefletter egentlig ser ut. Men når Ina snur seg til de andre for å få bekreftelse sier de seg nemlig ikke enig i hennes utspill og hun legger diskusjonen flat. Klippet kan du også se her:

Artikkelen fortsetter under bildet.

Den direkte tonen

Det er dog ikke første gangen The Voice-dommeren får kritikk for sine utsagn på TV-skjermen. I fjor fikk dommeren kritikk på hvordan hun opptrådte.

Den direkte talen er i følge dommeren bare for deltakernes eget beste, har hun tidligere uttalt.

– Hvis du skal inn i en bransje som er så konkurransedrevet som musikkbransjen, så er du helt avhengig av at folk gir deg konstruktiv kritikk. For det er ikke noe vits i å «fusse» rundt, har hun tidligere sagt i et intervju med TV 2.

Ina Wroldsen forklarer at sitt «sinte fjes» er noe hun har arvet etter sin mor, og at hun ikke er sur, men intenst opptatt av musikk.

– Jeg føler meg misforstått veldig ofte. For at vi i Norge skal begynne å konkurrere med de andre landene i musikkbransjen, så tror jeg vi er litt avhengige av at vi begynner å tenke litt sånn som dem. At vi ikke er så redde for å pakke inn ting, men bare sier ting direkte, sa hun til kanalen.

Wroldsen har tidligere opplevd å motta stygge kommentarer fra noen som oppfatter hun som en som tar for stor plass eller er høylytt. Det bryr hun seg heldigvis ikke noe om.

Artikkelen fortsetter under bildet.

The Voice – seernes dom

I begynnelsen av januar gikk programmet i gang med auditions. Nå er konkurransen godt i gang og det blir veldig spennende å se hvilke deltakere som står igjen til slutt.

Seertallene øker, noe Kampanje nylig kunne melde om.

Det er ingen tvil om at programmet er en stor favoritt hos våre lesere i Newsner. For ser man på kommentarene i sosiale medier er det nemlig nokså tydelig.

«Beste jeg har set noen gang! Har ikke ord som kan beskrive… Dere er best! Og starten er på høyeste nivå! Tusen takk,» skriver en person.

«Helt utrolig hvor mange sangdrjerner som år etter år dukker opp. Jeg er helt slått ut etter hver sending. Tårer i dag også. Takk til underholdene dommere og programleder. Elsker programmet,» skriver en annen.

Vi gleder oss til fortsettelsen! Lik og del gjerne dette innlegget om du er enig.

Takk for att du abonnerer!

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Continue Reading